Products
Европейската програма Конкурентоспособност
Евперативна програма - Иновации и конкурентоспособност 2014-2020
Избор на изпълнител/и за надграждане на съществуваща ERP система с модули с нови функционалности
Persy представи новите сървърни решения на Supermicro
Българският производител ще предлага най-новите сървърни технологии на Intel и AMD.

02 August 2017 12:08

Непосредствено след обявяването на новото поколение сървърни процесори Intel Xeon Scalable, Persy представи в своя офис новите решения на своя основен партньор Supermicro, базирани на тях. Наред с това бяха показани подробности и за планираните модели сървърни продукти, използващи новата архитектура AMD EPYC, чиято поява на българския пазар се чака с интерес.

Американската компания с централа в Калифорния и подразделения в Тайван и Холандия работи изключително тясно с основните производители на процесори, което ѝ дава предимството да предложи новите технологии и решения веднага след официалното им обявяване. Успешното партньорство с Intel и AMD позволява на Supermicro да усъвършенства продуктите си още във фазата на предварителна разработка и да предложи на своите клиенти решения с гарантирана надеждности и производителност още в деня на пускането им на пазара.

Харди Чанг, приложен инженер в Supermicro представи двете продуктови гами, базирани на сървърните процесори на AMD и Intel. Наред с конкретните предимства на последните поколения на двете архитектури, той запозна присъстващите с характеристиките на очакваните скоро модели сървърни системи, дънни платки и сторидж системи от познатите вече на клиентите на Persy линии Ultra Server, Super Server, Big Twin, Fat Twin, Micro Blade, Simply Double и др.

По време на презентациите се получиха интересни дискусии относно предимствата на платформите на Intel и AMD в различни сценарии, например при нужда от осигуряване на максимален брой PCI-E линии и най-голям възможен обем памет, както и резултатите при използване на шестканален вместо четирикален режим на достъп до паметта.

Мартин Филев, Технически директор на „Перси“ ООД, сподели: „Наша водеща цел винаги е била да предлагаме на клиентите си оптимална гъвкавост при избора на сървърна техника. Изключителното богатото портфолио от системи и компоненти на Supermicro ни позволява да предложим на практика всичко най-актуално от пазара и то преди конкурентите. Supermicro е утвърдена марка, която продължава да увеличава пазарния си дял в световен мащаб и ние дължим успеха си на качествените ѝ продукти, на чиято база произвеждаме сървърите Persy Stinger според конкретните изисквания на всеки наш клиент.“

 

 

Supermicro new products

 

 

Supermicro new products


Shopping Cart
0 Product

0 .00 USD
w/o VAT

View | Order
Contact us
0700 42030
 
Sales Team:
sales@persy.com

Service Team:

service@persy.com

Intel Technology Provider Platinium 2016

Intel Technology Provider HPC Data Centre Specialist

nVidia - Partner Force - TESLA Prefered Provider

Storpool

Online Newsletter
Learn for new products, promotions and news!


Persy Ltd. is working with quality management ISO 9001:2008
Certificate Number: 90810529

Payments
prices are calculated with rate 1.50 BGL for USD